U našoj ponudi možete naći moto termo pokrivače koji će efikasno zaštititi vaše noge od hladnoće. Dobar odnos cena i kvaliteta moto termo pokrivača u prodavnici MOTOOPREMA.
 

Termo zaštita za noge Hevik HAC203

 

cena:
4500 din

Univerzalna termo pokrivka za noge koja može da se koristi na malim i velikim skuterima.

– Eksterni materijal u PVC poliesteru
– Unutrašnji deo u postavljenom poliesteru
– Zavareni šavovi
– Može da se savije i spakuje u sopstveni džep
– Montira se uz pomoć kajševa

 
 

Kappa KS603

 

cena:
4500 din

Kappa predstavlja par termo zaštita za sve vrste skutera i motora. Ovaj proizvod se lako montira na sve vrste volana. KS603 Vam obezbeđuje pravu zaštitu od hladnoće. Spoljašnost je napravljena od vodootpornog Poliester PVC materijala dok je unutrašnjost obložena mekanim termo materijalima sa delovima od veštačkog krzna. Ostale karakteristike: Kajševi za kačenje na volan Kajševi za kašenje na retrovizore Protekcija od hladnoće i vremenskih uslova Napravljeno od kombinacije materijala Najlon 840D, Lorika sa reflektujućim detaljima

 
 

Moto Termoprekrivač

 

cena:
65 eur

- univerzalni prekrivač

 

Moto Termoprekrivač - JUMPER >> kataloški broj:Z5271-003

 

cena:
45 eur

- Termo za kolena
- Ima i unutrašnji džep za protektor

 

Još nešto o moto termo pokrivačima:

Moto termo pokrivači su napravljenji od anatomske vune koja vrlo efikasno štiti od hladnoće i kiše. Moto termo prekrivači za motore mogu biti univerzalne tako zvane "moto kecelje" koje se kače oko struka vozača i ukrojene su tako da kad vozač sedne na skuter da u celosti zaštite noge ili grudi koje su najviše izložene vetru i hladnoći pri voznji. Postoje i tipski moto termo pokrivači za odredjene vrste skutera koje se kače na sam skuter.

Naš slogan je:
NAJKVALITETNIJA OPREMA ZA SVAKODNEVNO UZIVANJE MOTOCIKLIZMA!

Vaša Motooprema